kolmapäev, 4. mai 2016

Metsanurga esmaväisamine

Metsanurga jääb nö tumerohelise kolmiku - Lümandu - Kirikla - Metsanurga ühte serva. Ootused maastikule polnud enne Tallinna MV-d teates eriti suured, kuid kuna teateorienteeruda on emotsionaalselt alati tore ja ilm oli ka suurepärane, siis panime end Marje ja Matiga üheks veteranide võistkonnaks kokku.

Natuke kurb oli, et infot ja reklaami polnud OK Kooperaator võistlusele praktiliselt teinud, mistõttu tuli võistkondi kokku vähe, võistlusklasse oli 7 ja seega medalikomplekte palju. Ei saanud ka aru, miks meie klassis (M55/N50) oli osalustasu odavam (5 euri nägu!), sest me pole ju veel pensionärid.

Rajameister Ivo Miller oli meile teinud mõnusa raja, kus ei puudunud ka raskemini läbitavad osad. Punktikohad olid reeglina selgetel objektidel. Tiit Tatteri kaart oli ok.

Kuna võistluspinget eriti polnud, kulgesin viimases vahetuses rahulikult ja mõnuga. Samas kiskus nii mõneski kohas suund viltu, mis on tihedamas võsas kerge tulema.

Kaart rajaga


Tulemused


1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

Pigem peaks küsima, miks tõsteti algselt juuni keskel toimuma pidanud võistlus varasemaks ja miks anti sellest teada ainult napp nädal enne. Tervitades, Gea