teisipäev, 11. juuli 2017

MMi päevik 5: Grand Finale - Vitipalu

7. juuli 2017 oli üks võimas ja ilus päev. Vitipalu karjääris pandi pidulik punkt orienteerumise maailmameistrivõistlustele 2017.  Sellele eelnesid meeste ja naiste teatejooksud.

Särav tulemus tuli ka ära - meeste 4. koht. Tarmo Tiisleri ETV intervjuud Lauri, Timo ja Kennyga näeb SIIT ning Annika Rihma ja Liis Johansoniga SIIT.

Tohutul hulgal toodeti kaardi-, pildi- ja videomaterjali. Arhiveerimise eesmärgil toon siin ära olulisemad lingid:

Kõik pildid (FB; Reigo Teervalt)
Kõik videod (FB)

Nädala Tegija KUKU raadios (Meelis Atonen, Meelis Mälberg ja Sixten Sild)

Lühikesed videoklipid võistluspäevadest (Edgars Sparans Films)

Sprint (Tartu)
Sprinditeade (Viljandi)
Tavarada (Rõuge)
Lühirada (Vitipalu)

ETV otseülekanded:

Sprint


7.juuli hommikul käisin ka ise Vitipalu metsas. Maastik polnud lihtne ja tuli olla väga ettevaatlik. Tegin neli suuremat, kuid mitte katastroofilist viga. Üldiselt jäin jooksuga rahule, ehkki kaotasin Tiit Talile 13 (!!) minutit. Tema aeg oli üsna müstiline. 

Hiljem GPSi träkki vaadates üllatusin, et kaldusin etapil 4-5 nii palju ära. Hoidsin pingsalt suunda, kuni vaatasin, et selle künka taga peab olema punkt. Polnud ja siis läksin järgmise taha. Samuti polnud. Selgus, et kaldusin 90 (!) kraadi kõrvale. Nii lihtne see oligi ja pole imestada, et ka suured ässad paugutasid Vitipalu metsas täiega.


Kahjuks ei saanud sellel päeval elada kohapeal kaasa teatevõistlustele ja olla piduliku lõpetamise ning koondise tänuürituse juures. Ka lõpupeolt oleksin läbi hüpanud.

Samas sai 7. juulil ära vormistatud üks suurem tehing, peale mida olen nüüd natuke ka võrumaalane. Oleme 27 aastat rentinud suviti Võrumaal elamist, nüüd pole seda rohkem vaja teha. Küll aga on vaja muud teha, mistõttu asendus Vitipalu II jooksupäev muruniitmisega.

Kommentaare ei ole: